Kirjoita hakusana(t)

Kirjoita hakusana(t)

Huolto

Mercury_150hp.pngVenemaailma perämoottorihuolto

Perämoottorin tärkein huolto on syyshuolto. Vuosittainen huolto ammattilaisella valtuutetussa merkkihuollossa takaa moottorillesi pitkän käyttöiän sekä hyvän jälleenmyyntiarvon.

Ammattilaisen tekemä ja valtuutettu venehuolto vaikuttaa toimintakunnon lisäksi myös veneen jälleenmyyntiarvoon. Huolehdimme veneesi asianmukaisesta kunnostuksesta ja kartoitamme sinulle parhaiten sopivan talvisäilytys ratkaisun. Kun veneilykausi taas koittaa, pääset nauttimaan veneilystä turvallisin mielin.

Huoltomme Raision venesatamassa on valtuutettu Mercury -huolto. Teemme huollot ja korjaukset ammattitaidolla ja alkuperäisosilla. Saat meiltä myös kaikki huoltotarvikkeet ja varaosat edustamiimme markkeihin eli Mercury, Honda ja Evinrude. Huollamme myös muita merkkejä. Voit ajaa veneesi laituripaikoillemme Raision venestamaan ja me huolehdimme lopusta.

Korjaus- ja asennuspalveluiden ohella tarjoamme veneellesi myös turvallisen talvisäilytyksen sisätiloissa tai katoksessa valintasi mukaan.

Myös vahinkokorjaus

Moottoriveneiden vaurioiden vahinkokorjaukset. Korjaussuunnitelman avulla vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

 

Huoleton talvisäilytys ja kattava venehuolto samalla kertaa!

Telakoinnin yhteydessä palveluihimme kuuluvat halutessasi myös perämoottoreiden huollot, korjaukset ja asennukset, veneiden laite- ja moottoriasennukset, sekä puu- ja lujitemuoviosien vauriokorjaukset. Huollamme veneesi talvisäilytyksen aikana kuntoon uutta kautta varten.

       Huolehdimme veneesi talvisäilytyksestä

Otamme talvisäilytykseen moottoriveneitä. Säilytystä varten meillä on uudistetut ja laadukkaat tilat Raision venesatamassa. Omat venepaikat takaavat paikan päälle pääsyn kätevästi suoraan vesiteitse.

 

VENEMAALMAN veneiden talvisäilytyshinnasto 2023-2024

 
Katoksessa 40,00€ /m2
Lämmitetyssä hallissa 80,00€ /m2

Veneiden pituuteen ja leveyteen lisätään 0,5 metriä.

Lisäpalvelut sovittaessa erikseen

#MercuryhuoltoTurku #MercuryhuoltoRaisio #MercuryhuoltoParainen #MercuryhuoltoVarsinais-Suomi

Huollon ajanvaraus

SOITA MEILLE TÄSTÄ

 

Puh. 0440 498 290

tai varaa huolto ao. lomakkeella.

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Varaa huolto

Vahvistamme huoltotilauksen aina puhelimitse tai sähköpostilla.

Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan