Kirjoita hakusana(t)

Kirjoita hakusana(t)

Uusi BAVARIA SR36 on palkittu vuoden 2022 BoB-palkinnolla, ja se on myös ollut ehdolla kahdelle muulle palkinnolle.

BoB on lyhenne sanoista Best of Boats ja on yksi suurimmista moottoriveneiden palkinnoista koko Euroopassa. BoB-palkinnon seremonia järjestettiin juhlallisessa ympäristössä BOOT & FUN -messuilla Berliinissä marraskuussa. BoB Awardin kansainvälinen tuomaristo oli valinnut yhteensä 18 finalistia neljässä moottorivenekategoriassa. Voittajat julkistettiin BOOT & FUN -messuilla Berliinissä.

Vuoden 2022 paras vene kategoriassa "Best for Family" oli BAVARIA SR36, joka toi BAVARIA YACHTSille jo toisen ROP-palkinnon. Numero 36 näyttää olevan BAVARIA YACHTSin onnennumero Berliinissä. Tasan kahdeksan vuotta sitten BAVARIA S36 voitti ROP-palkinnon samassa kategoriassa.

BoB Award on yksi tärkeimmistä palkinnoista Euroopassa osallistujamaiden, tuomariston jäsenten ja median määrän ansiosta. Mutta  BAVARIA SR36 on myös ehdolla 2023 European Powerboat of the Year -palkinnon ja 2023 Motor Boat Award -palkinnon saajaksi. Molemmat palkinnot jaetaan vuoden 2023 messuilla Düsseldorfissa juuri ennen SR-sarjan uusimman jäsenen, BAVARIA SR33 virallista maailmanensi-iltaa.

Piditkö tästä? Jaa se myös muille!

Uusimmat julkaisut