Kirjoita hakusana(t)

Kirjoita hakusana(t)

Hienostunut ylellinen ja mukava cruiser

Aquadorin uutuus on suunniteltu niille, jotka arvostavat mukavuutta, vähän ylellisyyttä ja avaraa tilaa, jossa voi nauttia yhdessäolosta.

Upouusi Aquador 300 HT on uraauurtava malli veneilyalalla. Mikään muu vene luokassaan tai edes lähellä sitä ei tarjoa samoja ominaisuuksia, vaihtoehtoja ja kokemusta kuin 300 HT.

Premium-tason viimeistelyn laadun näkee kaikkialla kuten Aquadorilta sopii olettaa. Pintojen, materiaalien ja luukkujen saumat sulautuvat nätisti toisiinsa. Sisätilojen tumma puupinta yhdistettynä lämpimänsävyiseen tiikkiin ja isoihin ikkunoihin tekee yläsalongista avaran ja viihtyisän.

Lasisesta ohjaamosta on esteetön näkyvyys kaikkiin suuntiin, kolme näyttävää Simradin 12-tuuman näyttöä hallitsevat kojelautaa hienon kromikoristeisen ruorin takana.

Muunneltavuus on Aquador 300 HT vahvuus

Kun on aika rentoutua ja ottaa aurinkoa, ruokailutila muuttuu suureksi auringonottolavaksi ja tyylikäs kauniisti muotoiltu kate tarjoaa runsaasti varjoa tarvittaessa. Myös ohjaamo voidaan muuttaa ylimääräiseksi makuutilaksi, jos isännöit lisävieraita.

Pitkä suomalainen veneenrakennusosaaminen tuntuu tässä veneessä yhdistyvän fiksuihin toimiviin ratkaisuihin ja kauniiseen moderniin muotoiluun.

Tämä upea kokonaisuus pitää itse kokea. 
Aloita tutustumalla mallisivuumme.

 

Piditkö tästä? Jaa se myös muille!

Uusimmat julkaisut