Kirjoita hakusana(t)

Kirjoita hakusana(t)

Uusi BAVARIA SR33 on jo toinen SR-LINE -malli kaudelle 2023. Kuten kaikissa BAVARIA SR-LINE:n moottoriveneissä, suunnitteluvaiheessa keskityttiin luomaan tilat nimenomaan elämiselle kannella. Ajanvietto kahdestaan tai ystävien kanssa on sujuvaa ohjaamotiloisaa.

csm_bavaria-mb-sr-33-exterieur-image-03.jpg

Aamiainen, illallinen tai pieni välipala valmistetaan nopeasti suuressa baarikeittiössä, jossa on keittolevy, jääkaappi ja pesuallas, ja ruuat voidaan tarjoilla suoraan suuren ohjaamon pöydälle. Perässä olevan aurinkokannen taitettavan selkänojan ansiosta, tilaa järjestyy jopa kuudelle henkilölle.

Kannen alla BAVARIA SR33 konsepti tarjoaa runsaasti valoa, avarat tilat, neljä makuupaikkaa, hytin ja suuren salongin. Salonki ja iso sänky keulassa yhdistyvät runsaaksi, loft-maiseksi huoneeksi. Päiväsaikaan suuret runkoikkunat ja kattoikkuna, tarjoavat valoa ja miellyttävän avaran tunteen säästä riippumatta.

csm_bavaria-mb-sr-33-interieur-image-01.jpg

Ja jos kaikki vieraat haluaisivat jäädä yöksi, salongin pöytä voidaan laskea alas lisävuodepaikaksi, joten mikään ei estä viihtyisiä tunteja kannen alla, jopa kuudelle hengelle.

Bavaria SR33 HT

Kokonaispituus 11,40 m
Runkopituus 10,89 m
Leveys 3,46 m
Syväys 0,70–0,86 m
Korkeus 3,13 m
Paino Vahvistamatta
Polttoainesäiliö 500 l
Makeavesisäiliö 250 l
CE-luokitus B / C
Kantavuus 8 / 10 henk.
Tehoalue 380–700 hv
Moottorityyppi Sisäperämoottori, bensiini tai diesel
Hinta Vahvistamatta
Piditkö tästä? Jaa se myös muille!

Uusimmat julkaisut